anna@vardagibalans.nu - Personlig service - Betala enkelt med swish

Massage

Massage

Höj din livskvalitet och njut av massage

Att massage har positiva effekter för hälsan känner du säkert till. Vi slappnar av och blir piggare och gladare. Massage sänker även blodtrycket och kroppens nivåer av stresshormoner samt ökar blodcirkulationen. De positiva resultaten av massage är många. Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

En del bokar en massage då och då för att det är skönt, men visste du att även regelbunden massage har många fördelar? Jo, regelbunden massage visar sig ha hälsofördelar som ökad blodcirkulation samt motverka stress och ångest. När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och läkning. Massage kan hjälpa mot ömmande och stela muskler, men även för ett ökat välbefinnande för kropp och sinne. En helhetsupplevelse.

Hos Vardag i Balans erbjuds olika typer av massagebehandlingar och anpassas efter dig som kund. Det finns även lämpliga produkter som passar för massage, ömma muskler och avslappning så att du med de bästa förutsättningarna kan ta hand om dig i vardagen. 

"Super good atmosphere and service, massage was wonderful: right pressure, focus on crucial points and general circulation".
Aleksandar. R
"Man blir alltid väl omhändertagen hos Anna! Hon ger en verktygen och motivationen att få egenvården i vardagen att fungera, är lyhörd och genuint mån om att hjälpa. Tack!"
Rebecca S
"Massagen vände all stress och smärta till välmående och lugn. My must have!"
Mya
"Det var mina händer som skulle skötas om men även fötter, kropp och själ fick en fantastisk behandling. Tack för fint bemötande och kunnighet!"
Maria F
0