anna@vardagibalans.nu - Personlig service - Betala enkelt med swish

Coaching

Coaching

Vems väg går du – Din eller någon annans?


Står du i ett vägskäl och inte vet 
vilken väg du ska gå?
Längtar du efter att få följa ditt hjärta, din känsla och leda dig själv utifrån det?
Har du fastnat i en tanke och behöver ett bollplank för att få hjälp med att se din situation ur ett nytt perspektiv?

Coaching är ett samtal för din personliga utveckling där utgångspunkten är att du har svar inom dig. För att locka fram dina inre svar kan du behöva hjälp och det är här jag kommer in som coach. Som coach är jag inkännande, omtänksam och trygg. Jag tror på dig och din förmåga till förändring för att uppnå dina mål och drömmar. Jag ställer kraftfulla frågor och ger dig kontinuerlig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. 

Det är viktigt att du känner dig trygg när du blir coachad. Som coach arbetar jag utan att värdera eller bedöma och jag arbetar självklart undertystnadsplikt.

 

Individuellt Coachingprogram
Programmet varar under 4 månader och innehåller 12 träffar a 75 min.
Vi träffas varje vecka/varannan vecka fysiskt eller online. 
Du får:
– Individuell kartläggning där programmet anpassas efter dig
– Coaching, mindfulnessövningar,  yogaprogram och massage (ej massage vid program online)
– Under de 4 månaderna har du tillgång av mig för support och stöttning när du behöver.
– Hemuppgifter mellan tillfällena som du är anpassade efter dig.

Det här är för dig som önskar hållbar hälsa i din vardag, står i ett vägskäl och inte vet hur du ska komma vidare eller du som vill lära känna dig själv bättre för att må bra och ta hand om dig på bästa sätt. En god investering för din hälsa.

Kostnad: 9500kr
Delbetalning går bra efter överenskommelse.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt första samtal om du är intresserad och vill veta mer.

väg
”Anna förmedlar ett väldigt professionellt förhållningssätt. När man möter Anna visar hon ett intresse för just den hon har framför sig. Jag känner inte att något är för stort eller för litet att prata om. Anna ”levererar inte lösningar” utan hjälper mig att hitta känslor, reflektera och hitta svaren själv. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Anna när man behöver stöd i att göra förändring i livet”
Isabell
"Jag hade ingen erfarenhet av coachning och då har man kanske inte så stora förväntningar på ett storslaget resultat. Vad skulle några samtal med Anna påverka mina tankar kring löpning undrade jag. Men jag ville ge det en chans. Wow vad det gav mycket mer resultat än vad jag trodde! Inte bara att jag helt plötsligt gillade ut och springa. Anna uppmärksammade fler punkter som handlade om mina egna värderingar och föreställningar som var mycket tänkvärt och nyttigt för mig. Anna rekommenderas starkt av mig"
Elin
0