anna@vardagibalans.nu - Personlig service - Betala enkelt med swish

Om

Om

Välkommen till Vardag i Balans

Vår vardag är större delen av vårt liv. Att må bra och njuta av vardagen är grunden för vårt välbefinnande.
Här erbjuds professionella tjänster inom hälsa och personlig utveckling för att må bra i vardagen. Inget quick fix eller några krångliga saker. Det är hållbart och långsiktigt. Men du behöver själv vara redo för en förändring för att komma vidare.
Jag tar emot privatpersoner och grupper på min klinik i Lund, men erbjuder även hembesök och företagstjänster efter överenskommelse.

Hos Vardag i Balans är du välkommen precis som du är, var du än är i livet med vad du behöver just nu.
Vi möts individuellt eller i mindre grupper för en personlig känsla och trygghet.

Min erfarenhet är min styrka

När jag vid tjugotvå års ålder drabbades av en kronisk sjukdom vändes mitt liv upp och ner med både fysisk och psykisk ohälsa. Det blev en stor förändring i livet på många sätt och framförallt för min identitet – vem är jag nu? Vem ska jag bli? Allt som var jag raserades där och då. Det är en sorg som tar tid på många sätt. En sorg som behöver få tid att accepteras och med hjälp av vägledning och stöttning kunna upptäcka nya vägar. 

När jag började förstå och acceptera mer och mer, så valde jag att se möjligheter istället för hinder. Det resulterade i att jag tog klivet framåt i livet med att ta examen som Leg. Arbetsterapeut 2010 och att jag 2017 startade mitt företag Vardag i Balans. Här erbjuder jag nu tjänster som jag själv hade velat bli erbjuden under min rehabilitering och resa kring min identitet och hälsa. Samtliga tjänster har jag själv erfarenhet av som patient och som människa. Jag möter dig med förståelse och trygghet. Det är min styrka.

Från att vara anställd till att driva mitt egna företag gör att jag kan arbeta med det jag vill, styra min tid och skapa arbete utifrån min kunskap och mina erfarenheter. Det mår jag bra av. Det passar mig. 

”Jag tror på att vi alla kan hitta vår väg i livet när vi lär känna oss själva 
och vågar följa vårt inre”

Jag vill träffa dig som önskar ha en förändring i livet. Som står i ett vägskäl och inte vet vilken väg du ska gå. Du som drabbats av ohälsa på något sätt.
Du som vill fortsätta med goda rutiner i din vardag men behöver stöttning.Du som behöver en stunds återhämtning.Och du som tappat bort dig helt och bara vill veta vad du mår bra. 

Känner du igen dig? Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt samtal.
Varmt välkommen till mig,
hälsningar Anna

Legitimerad arbetsterapeut

Utbildning

Jag är utbildad Leg. Arbetsterapeut, Seniorcoach, Diplomerad Coach (ICF) och Massör.

Har även över 20 års erfarenhet av Mindfulness och är utbildad Mindfulnessinstruktör genom Sverigehälsan.

Under senaste åren har jag även utbildat mig som instruktör för Yinyoga, Barnyoga och Familjeyoga. 

0